Nlp Roermond

Yoga, Oefening, Fitness, Vrouw, Gezondheid, Kracht, Lichaam

De afgelopen jaren heb ik meer workshops gevolgd en NLP toegepast in een verscheidenheid van mijn counseling. Ik heb zelfhulpmiddelen gebruikt, zoals de audio genaamd Manu Smiles, om mijn cliënten te helpen hun eigen leven te verduidelijken en te sturen. Mijn counseling omvatte emotionele vrijheidstechnieken en zelfcompulsietraining. In mijn persoonlijk NLP werk maak ik gebruik van het onderwerpingsproces.

   Het onderwerpingsproces is een onderdeel van NLP of Neuro-Linguïstisch Programmeren en is zeer betrokken. De NLP-onderzoeker/pioniers van de late jaren '40 noemden het het Random Factor Effect-proces. Een meer actuele term om het NLP-proces te beschrijven is echter het gespleten conditioneringseffect.

De NLP-onderzoekers raakten geïnteresseerd in het Random Factor Effect Process in de context van woedebeheersing. Met woede gelooft de NLP-beoefenaar dat de woede niet ongerechtvaardigd is, maar slechts een ongerechtvaardigde projectie van de gedachten van de persoon. Wat er gebeurt, is dat als het proces van woedebeheersing eenmaal aan de gang is, de persoon wordt 'getraind' om zijn emoties zelf te reguleren.

Wat we doen is een specifieke situatie nemen, een weloverwogen inschatting maken van wat de waarschijnlijke uitkomst zal zijn, een reeks vragen creëren om te vermoeden dat de mogelijkheden van uitkomst nul of minder zijn. Als de uitkomst niet als waarschijnlijk wordt geïdentificeerd, steekt de drang tot woede de kop op. En als de uitkomst als waarschijnlijk wordt aangemerkt, kunnen we het probleem aanpakken en voorkomen dat de situatie escaleert.

Het Cleft Conditioning Effect is een anti-woede, een hulpmiddel dat wordt gebruikt om woede te verminderen. Het werkt zo. Stap één, haal diep adem, laat je woede even los. Stap twee, houd de samentrekking in je kaak alsof je probeert te voorkomen dat een gecastreerde hond reageert. Stap drie, laat de samentrekking in je kaak los. Laat je woede los. Stap vier, ontspan je kaak. Dat is een simpele stap die je woedeniveau zal verminderen.

Het onderwerpingsproces gebruiken

Zoals elke NLP-tool vereist het proces oefening. NLP-beoefenaars geven cliënten doorgaans een reeks gratis sessies gedurende een periode van een maand. Tijdens deze sessies blijft de cliënt met open microfoons zitten. Tijdens de sessies ligt de focus op het opbouwen van vertrouwen. Het is ook tijdens deze sessies dat de NLP-beoefenaar met de cliënt werkt om hen te helpen de gebieden te identificeren waarin ze vast kunnen zitten en subliminale boodschappen te gebruiken om hen te helpen.

De belangrijkste rol van de beoefenaar is om de cliënt te helpen zijn directe ervaring van de situatie aan te pakken. Dit leidt tot het identificeren van mogelijke grondoorzaken. grondoorzaken zijn niet gemakkelijk te identificeren omdat ze vaak vaag zijn.

Het beste is om te werken met een sterke oorzaak. Het vereist dat NLP-beoefenaars goede luisteraars zijn. Ze moeten in staat zijn om de negatieve emoties te zien terwijl ze zich voordoen en ze moeten kunnen herleiden tot betere grenzen.

Er wordt aangenomen dat de meeste hartaandoeningen worden veroorzaakt door jarenlange slechte communicatie tussen moeder en kind. Er wordt ook aangenomen dat deze aandoeningen kunnen worden verholpen door een goede therapeut die de moeder helpt weer te communiceren.

Houd er rekening mee dat u deze berichten in geen enkele klaslokaal zult leren. Deze krijgt u van uw therapeut in het comfort van uw eigen huis.

Leave a Reply

Your email address will not be published.