massage

Ontspanningsmassage in Den Haag

Ontspanningsmassage in Den Haag

Ik heb altijd gemerkt dat het gemakkelijker is om te mediteren als ik ontspannen ben, me gelukkig voel en veilig in mijn eigen vel zit. dat is waarom ik yoga, meditatie, tai chi, diep ademhalen, yoga, knabbelen, ontspanningsmassages aan zoveel van mijn cliënten aanbeveel. De meeste van mijn 85% gezichtspatiënten mediteren van tijd tot tijd, ongeveer een keer per week en de voordelen zijn opmerkelijk voor mijn cliënten en mijzelf. Het is zo goed voor onze reputatie!

Wat je meditatietechniek ook is, of het nu tatoeëren, diep ademhalen, yoga of een andere techniek is die je gebruikt om je geest te voeden, je lichaam en je ziel in het algemeen weten dat het belangrijk voor je is. In feite heb ik een enorm verschil gezien in de ontspannen gezichten in vergelijking met de gezichten die gespannen zijn, vasthouden aan het verleden, zich zorgen maken, en het heden niet loslaten. De gezichten die angstig, bezorgd en overwerkt lijken, vertrouwen op spierspanning om hen stil te houden. Er is een duidelijk verschil in hun gezichten en lichamen tijdens de meditaties.

Misschien heeft u al gemediteerd ten bate van uw bedrijf, of heeft yoga u geholpen te ontspannen tijdens een weekendje familievakantie. Of misschien heeft diep ademhalen u geholpen te ontspannen tijdens stressvolle sollicitatiegesprekken. Houdt u vast aan het verleden of maakt u zich zorgen over de toekomst? Je hele levenservaring zou kunnen worden gedestilleerd tot je mindset uit het verleden en hoe die je leven nu beïnvloedt.

De beste beeldhulpmiddelen die ik gebruik zijn geluiden en beelden die gekoppeld zijn aan specifieke acties die je wilt bereiken. Bijvoorbeeld, als je een begin wilt maken met het elimineren van een koortslip, zou je kunnen luisteren naar een geluidseffect van een verkoudheid op een manier die je hersenen zal stimuleren terwijl je je concentreert op de gewoonte om terugkerende koortslippen te elimineren.
Het stelt u in staat het genetisch materiaal van uw spieren te controleren. Als u droomt van het behoud van de verschijning van massieve en aantrekkelijke lichaamsbouw, kan dit de ultieme transformerende aanvulling voor u.

Leave a Reply

Your email address will not be published.