How Hypnotherapy Works

radeloos therapie client legt op bank - hypnotherapy stockfoto's en -beelden

Je vraagt ​​je misschien af ​​hoe hypnotherapie werkt. Dit is een methode om de hersenen te laten werken om de innerlijke bronnen aan te boren en misschien nieuwe verbindingen te maken. We weten dat er een echt brein in de geest is. We weten ook dat onze echte gedachten onze realiteit creëren. Door gebruik te maken van hypnotherapie kunnen we ons verbinden met de overtuigingen en percepties in onszelf. Met andere woorden, we kunnen nieuwe realiteiten bouwen en ons onderbewustzijn veranderen. Dat doen we heel eenvoudig door de dialoog die we met onszelf hebben. Dit proces stelt de hersenen in staat om interne obstakels los te laten. De therapie brengt het verborgen zelf naar de oppervlakte, waardoor de verschuiving tussen het onderbewuste en het bewuste zelf zichtbaar wordt. De therapeut/hypnotherapeut doet een stap achteruit en observeert, de cliënt vestigt zich in de therapeutische situatie. De effecten van de therapie zijn gebaseerd op de gevoelens en suggesties van de therapeut. De cliënt/patiënt, zowel individueel als koppel, stelt de therapeut in staat om in hypnose te gaan en de voordelen van de hypnotherapie worden dan geactiveerd. Met andere woorden, de geest wordt in een staat van diepe ontspanning gebracht en de hypnotherapie kan worden beoefend. De therapeut herhaalt sleutelwoorden en zinnen, of citaten, zoals 'Ik ben gelukkig', 'Ik ben sterk', 'Ik ben kalm' of 'Ik voel dankbaarheid'. De therapeut suggereert alleen dat deze uitspraken de nieuwe onderbewuste patronen worden die de cliënt gelooft of waarnaar hij handelt. Met andere woorden, de geest wordt in een staat van diepe ontspanning gebracht en de hypnotherapie kan worden beoefend. De therapeut herhaalt sleutelwoorden en zinnen, of citaten, zoals 'Ik ben gelukkig', 'Ik ben sterk', 'Ik ben kalm' of 'Ik voel dankbaarheid'. De therapeut suggereert alleen dat deze uitspraken de nieuwe onderbewuste patronen worden die de cliënt gelooft of waarnaar hij handelt. Met andere woorden, de geest wordt in een staat van diepe ontspanning gebracht en de hypnotherapie kan worden beoefend. De therapeut herhaalt sleutelwoorden en zinnen, of citaten, zoals 'Ik ben gelukkig', 'Ik ben sterk', 'Ik ben kalm' of 'Ik voel dankbaarheid'. De therapeut suggereert alleen dat deze uitspraken de nieuwe onderbewuste patronen worden die de cliënt gelooft of waarnaar hij handelt.

De stap hierboven is zo waardevol. Alleen al met deze stap kan een van mijn klanten het volste vertrouwen krijgen. Voor anderen is het niet zo eenvoudig. We kunnen veel zelfvernietigend gedrag en zelfbeperkende overtuigingen hebben in ons leven en onze toestand. Daarom stelt ons onderbewustzijn (onze geest) bewust (ons gedrag) op in tegenstelling tot onze gevoelens en bewuste verlangens. Het lijkt duidelijk dat er een manier nodig is om dit en stilte te doorbreken. Dit is waar hypnotherapeuten, vooral hypnotherapeuten met een neuroph Rice-stijl van gezondheid, binnenkomen. Artsen en bekwame hypnotherapeuten met een neuroph Falsely Persistente stijl van hypnotherapie stellen de cliënt in staat om hun onderbewustzijn opnieuw te vormen en vervolgens hun gedrag volledig opnieuw te programmeren.

Vervolgens kijken we naar je emotionele geest. Dit is wat de klant heeft opgeslagen en wordt ongemakkelijk wanneer onze klant actief op zoek is. Angsten, fobieën, allergieën, gevoelens van conflict en spanning, schuldgevoelens of verslavingen komen allemaal voort uit emotionele herinneringen die lang geleden in het onderbewustzijn zijn opgeslagen. We kunnen dus zien dat dit een reëel probleem is. Veel uitzonderlijke programmeurs leiden de klant op volgens de principes van afstemming en loslaten. Het is net als wanneer je een paard traint. Een goede hypnotiseur of een ervaren life coach kan de cliënt snel naar een zelfervaringsgerichte afstemming leiden, de acute en soms acute trance van de cliënt veranderen en vervolgens de borderline negatieve gevoelens en emotionele herinneringen loslaten en de cliënt laten zien hoe dit kan. Zodra het onderbewustzijn is bereikt, volgt het proces van verandering en ontspanning. Wanneer we echt negatieve, pijnlijke of persoonlijke herinneringen uit het verleden loslaten, is enthousiasme en een aspect van controle niet meer aanwezig. Met elk van deze herinneringen en bijbehorende emoties wordt voorzichtig omgegaan. Ik heb de neiging om een ​​Londens patroon te gebruiken om consistentie met mijn cliënten te onderbreken en deze vorm van methode stelt de cliënt in staat deze los te laten, nog steeds in de geruststellende aanwezigheid van de cliënt. Vervolgens testen we in de toekomst hoe effectief deze verzinsels van raadgeving en emotionele bevrijding kunnen zijn. s geruststellende aanwezigheid. Vervolgens testen we in de toekomst hoe effectief deze verzinsels van raadgeving en emotionele bevrijding kunnen zijn. s geruststellende aanwezigheid. Vervolgens testen we in de toekomst hoe effectief deze verzinsels van raadgeving en emotionele bevrijding kunnen zijn.

In het volgende artikel zullen we dieper ingaan op het onbewuste en de verschillende andere niveaus van persoonlijkheid en persoonlijkheidsontwikkeling. We gaan in volgorde van de vijf niveaus van persoonlijkheidsontwikkeling, beginnend met het basisniveau en eindigend met het hoogste niveau. Er is beloofd dat alles bekend zal zijn en niets verborgen zal blijven. Dit is een principe van transpersoonlijk metafysisch denken. Het is bekend dat we de kernkwesties van het Zelf en het bestaan ​​zullen bespreken en hoe we de samenleving kunnen beïnvloeden. Om dit in lettervorm en ook wat betreft principes te doen, zal ik het basisniveau belichten, het eerste van persoonlijkheidsontwikkeling. Ik weet dat dit niveau elk volgend niveau zal beïnvloeden. Het proces is eenvoudig en noodzakelijk. We moeten echter een beetje voorzichtiger zijn als we door de fasen gaan. Het is alleen het eerste ontwikkelingsniveau waarmee we te maken hebben. Het proces dat zich ontvouwt, is niet overdreven bezorgd over het fysieke lichaam en de fysieke ontwikkeling die zich in dit stadium zullen manifesteren. Ik geloof dat dit en de basismotivaties en egocentrische patronen zo goed als gedekt zijn. Ik heb me uitgebreid tot het fysieke aspect van een hogere persoonlijkheidsontwikkeling van eigenliefde, respect en doelgerichtheid, zelfrespect en zelfverwezenlijking. Deze worden naar voren gebracht in hun sinaasappels. respect en doel, zelfrespect en zelfverwezenlijking. Deze worden naar voren gebracht in hun sinaasappels. respect en doel, zelfrespect en zelfverwezenlijking. Deze worden naar voren gebracht in hun sinaasappels.

Ved brengen de stabiliteit en tolerantie, antwoorden en harmonie met zich mee.

Leave a Reply

Your email address will not be published.